Seniorenvereniging Hilversum

Schrijf u in of uit voor onze Senver-berichten

Seniorenvereniging Senver stuurt regelmatig Senver-berichten naar leden en belangstellenden. Het streven is één maal per week. De Senver-berichten zijn een aanvulling op het maandblad dat iedere maand verschijnt.


Uitgangspunt is dat alle activiteiten aangekondigd worden in het maandblad. Alleen éxtra informatie, bijvoorbeeld over plaatsen vrij bij excursies, en activiteiten die te laat ingediend werden bij de redactie van het maandblad, komen in deze Senver-berichten.
 Inschrijven ook mogelijk voor niet-leden Senver

Ook niet-leden kunnen zich erop abonneren. Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven met uw e-mailadres en woonplaats. Aanmelden voor deze berichten betekent niet dat u zich aanmeldt als lid van de vereniging. Dat moet gebeuren via het formulier <<<hier>>>.
 

Nieuwe Senver-leden ontvangen automatisch deze berichten. Stelt u ze niet op prijs, dan kunt u zich uitschrijven, zie hieronder.
 

Privacyverklaring

Als u zich opgeeft voor de Senver-berichten wordt uw e-mailadres uitsluitend gebruikt voor verzending hiervan. Uw emailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt, welk dan ook. Uw emailadres wordt niet aan derden afgestaan.


In- en uitschrijven

Door hieronder uw emailadres in te vullen kunt u zich zowel inschrijven als uitschrijven voor ontvangst van de Senver-berichten. Door het aanvinken van de button inschrijven wordt u in de verzendlijst opgenomen. Het aanvinken van uitschrijven verwijdert u uw emailadres uit de verzendlijst. Dat is alles.
 

Nieuw e-mailadres

Is uw e-mailadres gewijzigd? Doe het zelf! Schrijf uw oude e-mailadres uit en meldt daarna uw nieuwe emailadres aan.

Als u vragen heeft, dan kunt u die mailen naar info<AT>senver.nl


AAN- of AFMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF